MEDIJI: Raspisano osam konkursa za sufinansiranje medijskih projekata

Ministarstvo kulture i informisanja raspisalo je 5. februara osam konkursa za sufinansiranje medijskih projekata za ovu godinu, za koje je opredelilo ukupno 262 miliona dinara, što je za 8 miliona više u odnosu na prethodnu godinu.

Rok za slanje predloga projekata je do 8. marta.

RADIO microphone RODE

Za Konkurs za sufinansiranje projekata proizvodnje medijskih sadržaja namenjenih osobama sa invaliditetom opredeljeno je 11 miliona, za sadržaje medijima na jezicima nacionalnih manjina 40 miliona, a za proizvodnju medijskih sadržaja za televizije 72 miliona dinara.

Za projekate proizvodnje medijskih sadržaja za štampane medije i servise novinskih agencijaizdvojeno je 32 miliona, a projekate za organizovanja i učešća na stručnim, naučnim i prigodnim skupovima, kao i unapređivanja profesionalnih i etičkih standarda u oblasti javnog informisanja 20 miliona dinara.

Za Konkurs za sufinansiranje medijskih projekata namenjenih pripadnicima srpskog naroda u zemljama regiona planirano je 20 miliona dinara, za medijske sadržaja koji se realizuju putem elektronskih medija čiji izdavači imaju sedište na teritoriji AP Kosovo i Metohija 9 miliona, a za medijske projekte za radio i internet medije 58 miliona dinara.

izvorUNS

Advertisements

Ostavite komentar

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s