DRUŠTVO: Pratite policiju na “Fejsbuku”

Korisnici “Fejsbuka” (Facebook) od 5. februara imaju priliku da prate rad Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Republike Srbije na najpopularnijoj društvenoj mreži na svetu.

mup-policija-znacka

MUP Srbije saopštio je da je, u cilju boljeg informisanja građana o svojim najznačajnijim aktivnostima, otvorilo zvaničnu stranicu na društvenoj mreži “Fejsbuk”.

Građani koji imaju nalog na ovoj društvenoj mreži, a budu pratili zvaničnu stranicu MUP-a, moći će da se, pored redovnih aktivnosti, upoznaju i sa profesionalnim i ličnim dostignućima pojedinih policijskih službenika, ali i drugih zaposlenih u Ministarstvu, navodi se u saopštenju.

MUP će na svojoj stranici objavljivati priča i slika sa terena, kojima Ministarstvo želi da upozna građane sa svakodnevnim radom policijskih službenika. Biće objavljeni i zanimljive video-spotovi koji prikazu organizacione jedinice u MUP-u, rezultati njihovog rada, kao i planove u vezi sa unapređenjem rada Ministarstva.

Na ovoj stranici biće postavljene i servisne informacije koje su važne za građane Srbije, saopštavaju iz MUP-a.

Ministarstvo unutrašnjih poslova, osim “Fejsbuk” stranice, već ima zvanični nalog na društvenoj mreži “Instagram“, kao i “Jutjub” (YouTube) kanal, a svemu se može pristupiti i sa zvaničnog sajta Ministarstva, objašnjava se u saopštenju.

izvor: Bor030 / MUP

Advertisements

Ostavite komentar

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s