PROTEST: Zapamtite, ja sam Vučićev čovek – KNJAZ PRESS

Danilo Krstić, poljoprivrednik iz knjaževačkog sela Štitarac je juče, nešto posle 15 sati, na svom FB profilu najavio protest ispred zgrade lokalne samouprave.

STRAJK-1

PROTEST DA VIDI SRBIJA STA SE RADI!!!“ reči su ovog građanina koji je početak svog revolta najavio za 10 sati. Zanimljivo je da je njegovu objavu „lajkovao“ i Milan Đokić, aktuelni predsednik opštine Knjaževac (SNS).

Screenshot_2019-07-25 Danilo Krstic (juce)

Danas oko 13:30 Krstić je „okačio“ svoju fotografiju, gde sa pastirskim štapom u ruci sedi ispred službenog ulaza zgrade lokalne samouprave, uz reči da: „Sad sam video da od lokalne samouprave nema ništa nula zapamtite ja sam Vučićev čovek i kad mu sad kažem neke stvari videće Knjazevac ko je u pravu sa mnom nema igre“.

Screenshot_2019-07-26 Danilo Krstic (danas)

Na njegovom FB profilu se može videti da Krstić štrajkuje ispred zgrade opštine jer mu se ne isplaćuje novac za predatu jagnjad.

„Ja nemam platu i druga redovna primanja, oslonjen sam samo na poljoprivredu sa svojom porodicom, samohrani sam roditelj, imam maloletnu ćerku koja je u srednjoj školi i ozbiljno bolesnu majku, a nailazim na ovoliko nerazumevanje kao i mnogi poljoprivrednici u našoj opštini.

Sa štrajkom nastavljam u ponedeljak u 9h i tako će biti svaki radni dan nadalje, sve do isplate jer ne tražim ništa tuđe, borim se za svoje selo i porodicu…“ – kaže između ostalog ogorčeni Danilo, inače član SNS-a i predsednik mesne zajednice za sela Štitarac (48 stanovnika) i Vidovac (14 stanovnika), udaljenih samo 6 i 7 kilometara od Knjaževca.

2 comments

  1. Ђоле, човек само тражи паре за своји јагњићи. А шта је бригада уз пићенце и мезенце, у сепаренце…Ово први пут чујем, то јест, нисам знао да Вучић има своје људе по Србији!?

    Sviđa mi se

  2. Danas 04.09.2019. smo odrzali protest sa pocetkom u 8 sati. Imali smo transparent na kojem je pisalo „E Vucicu ko ti vodi Knjazevac“. Milan Djokic predsednik Knjazevca je dosao na posao u 9h i video nas je, pogledao je natpis i sa osmehom rekao: ,,Nece Vucic da dodje kod tebe da ti pomogne“ i nastavio put. Nakon toga smo ostali tu cekajuci N1 televiziju. Protest je bio u vezi prevoza. Deca idu pesaka, a mi nemamo mogucnost da ih vozimo. Ogorcen sam na ovu lokalnu samoupravu. Sramota!!

    Sviđa mi se

Ostavite komentar