OGLEDALO: Munje i gromovi na Sv. Iliju – KNJAZ PRESS

Društvena mreža „Facebook“ bila je poprište oštre polemike, aktuelnog (i zasigurno i u trećem mandatu) predsednika opštine Knjaževac Milana Đokića – Krake (SNS) i kako je već izvesno, sigurne opozicije u lokalnom parlamentu Vladislava Smiljanića – Buce, zubara i predsednika varoških „monarhista“ (POKS). Buca VS. Kraka

Na konstataciju jednog od FB prijatelja, a sa kojom se dr Buca složio, da je novopostavljena brana na Svrljiškom Timoku u centru grada,  „sa njenom visinom nestručno odabrana, te da će ista stvarati samo žabokrečinu i da će se pojaviti karakterističan smrad za bare“, žustro je reagovao „prvi čovek“ varoši.

Mr Đokić je tagovao Smiljanića predlažući „njima stručnjacima, da ovim inžinjerima iz Srbijavoda sve lepo objasne, te da će prestolonaslednik da nas prosvetli, preko lokalnih znajša, nekim genijalnim arhitektonskim resenjem“.

Smiljanić je reagovao, iznevši podatak da „postoje oni koji malo duže pamte, te da  znaju kako je sve to izgledalo sa onom običnom, drvenom branom od pre više decenija i upoređujući je sa ovom, stvarno stvara osećaj priličnog razočarenja, jer smo sa nestrpljenjem i radošću očekivali konačnu izgradnju ove brane i vraćanje Knjaževcu epitet „Male Venecije“.

Koliko je ko u pravu pokazaće vreme, zaključio je Buca, sad svakako budući opozicioni odbornik i kako je krenulo, ljuti oponent knjaževačkim vlastodršcima.

PRILOG – Evo kako je to izgledalo (screenshot Facebook):

Buca VS. Kraka FB 02.08.2020

P.S. Šta o brani (i o svemu ostalom) misle knjaževački „socijalisti“, još uvek ne znamo. Podsećamo da su oni treća politička grupacija (osim „naprednjaka“ i „monarhista“), koja je sebi obezbedila odborničke mandate, a čini se i kontinuirani opozicioni status.

Ostavite komentar

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s