2016: Šta nam žele knjaževački političari – KNJAZ PRESS

Nezavisni portal “KNJAZ PRESS” uputio je poziv predsednicima svih relevantnih političkih stranaka u Knjaževcu da, u vidu novogodišnje čestitke, odgovore na pitanje:

    “Šta biste poželeli građanima Knjaževca u 2016. godini?”

2016

Našem pozivu su se odazvali:

 

Dragan Petrović (predsednik IO Pokreta “LS – Borko Stefanović“ Knjaževac):

CESTITKA - Dragan Petrovic LEVICA SRBIJE

“Ispred pokreta ,,Levica Srbije“ poželeo bih da u sledećoj godini što više naših sugrađana živi od svog rada, da izdrže teškoće i da ne gube nadu u bolju budućnost. A svakako pre svega bi im poželeo lično zdavlje i sreću.”

 

 

 

 

 

 

Miroljub Prvulović (predsednik OO SPO Knjaževac):

CESTITKA - Mica Skobalj SPO

“U ovom vremenu kad su ljudi zarobljeni materijalizmom, iracionalizmom i nihilizmom, moja želja je da se u 2016. godini vratimo onom sto nam je uveliko odnela globalna moralna kriza, a to su vera, ljubav, sloboda, savest, porodica, otadžbina i nacija, ali pre svega vera i ljubav. U nadolazećoj teškoj godini u kojoj nam se nastavlja borba za opstajanjem u svakom smislu, čekaju nas izbori na svim nivoima, promena političkog sistema u zemlji i sve sto će proizaći iz toga, tako da su nam napred pomenute vrednosti itekako potrebne da uspešnije dočekamo i živimo nadolazeću, ali i onu sledeću Novu godinu. Živi i zdravi bili i dočekali je.“

 

Aleksandar Miladinović (potpredsednik omladine OO SPS Knjaževac):

CESTITKA - Aleksandar Miladinovic SPS

“Socijalistička omladina Knjaževac, svim građanima opštine Knjaževac čestita Novogodišnje i Božićne praznike i želi da ih dočekaju u zdravlju i veselju.

U svoje lično ime poželeo bih građanima da smognu snage i energije kako bi zajedno napravili bolji Knjaževac. Takođe bih poželeo da što više naših građana živi od svog rada, da se uveća uposlenost i da se rađa vise beba.”

 

 

 

Igor Stevanović (predsednik OO USS Knjaževac):

CESTITKA - Igor Stevanovic USS

“ Srećne Novogodišnje i Božićne praznike žele vam Igor Stevanović, Milija Miletić i Ujedinjena seljačka stranka Srbije. Želim Vam u Novoj godini više osmeha i više vere da i u našoj zemlji i našem gradu ne tako svetla stvarnost može biti bolja. Živi i zdravi bili!”

 

 

 

 

Radomir Veljković (predsednik OO PUPS Knjaževac):

CESTITKA - Radomir Veljkovic PUPS

“Svim građanima i građankama Knjaževca želimo pre svega puno zdravlja i sreće. Penzionerima i javnim službenicima da se vrate umanjenja plata i penzija.

Đacima uspeha u obrazovanju, a mladim ljudima nova radna mesta i pristojnu platu kao razlog da ostanu ovde, zasnuju porodice i izrode decu. Možda to u ovom trenutku nije realno, ali mi to želimo i potrudićemo se koliko možemo da se to i ostvari.

Bivši i sadašnji penzioneri su u svoje vreme to umeli da naprave.”

 

 

Bojan Nikolić (predsednik OO DSS i pomoćnik predsednika opštine Knjaževac):

NOVOGODISNJA - Bojan Nikolic DSS

“Želim svim građanima opštine Knjaževac u Novoj 2016. godini pre svega puno zdravlja i porodične sreće.U ovome teškom vremenu u kome su ceo Srpski narod i svi drugi narodi koji u Srbiji žive, potrebno je puno odricanja i samopregora.

Nadam se da će nam sledeća 2016. godina biti bar malo bolja od ovih predhodnih. I naravno želim da bude mir, i da ove teške situacije po svetu ovoga puta zaobiđu nas. Srećna svima Nova godina!“

 

 

Slaviša Ranđelović (predsednik OO NS Knjaževac):

CESTITKA - Slavisa Randjelovic NS

„Opštinski odbor Nove stranke želi svim građanima opštine Knjaževac da nam Nova 2016. godina ojača nadu i veru. Da dođe vreme jake porodice, snažne i slobodne Srbije u kojoj običan čovek neće biti ponižen.“

 

 

 

 

Saša Ilijić (član IO Srpskog pokreta „Dveri“):

CESTITKA - Sasa Ilijic DVERI

„Dragi sugrađani, u ime Srpskog pokreta Dveri, želim Vam srećne sve predstojeće verske i civilne praznike. Želim Vam da u Novoj godini svi radite puno radno vreme, baš ono što volite, znate i želite i da od toga možete normalno da živite. Kada bi vaša sreća zavisila od mojih želja odavno bi ste svi bili srećni. Ali, to najviše zavisi od vas samih. Od vaših namera, želja i odluka u životu. Ako do sada niste uspeli da ostvarite svoje namere, ako niste zadovoljni svojim načinom života, ako želite da se nešto promeni u pozitivnom smeru u vašoj porodici, školi, firmi, opštini, državi… potrebno je promeniti nešto u svom dosadašnjem razmišljanju i ponašanju. Potrebno je da napravite neke nove izbore u životu. Ako nastavimo po starom, sve će ostati isto.

A što se politike tiče, tu ne brinite. I tu se neće ništa promeniti ako se vi ne promenite i ne donesete neke nove odluke. Ako se niste „bavili politikom“ pokušajte. Ako se već godinama neuspešno bavite politikom – odustanite. To su promene. Da nam svima bude bolje. Samo još da definišemo šta je to uspešno bavljenje politikom. Po meni, to je kada kada politačari stvore uslove da svi mogu da rade. Nije posao političara i stranaka da zapošljavaju, već da stvore uslove za normalan, pošten i dostojanstven rad.

Pazite na šta trošite teško zarađen novac. Sve što kupujete, ne plaćate samo novcem već vremenom potrebnim da ga zaradite. Znači, plaćate delom svoga života. Ako vam ludovanje u Novogodišnjoj noći nije donelo sreću predhodnih godina zašto ne pokušate nešto drugačije? Ako ništa drugo, bar biste više para (ili manje dugova) preneli u Novu godinu.

I još samo da ugasite televizor i ostale ekrane u kući i okrenete se svojim bližnjima, možda otkrijete u čemu je problem. Na „vestima“ to nećete čuti. Pazite šta želite. Može vam se to i ostvariti.“

 

Vladan Radovanović (predsednik OO SDPS Knjaževac):

CESTITKA - Vladan Radovanovic SDPS

„Svim stanovnicima opštine Knjaževac, građankama i građanima želim da Novogodišnje i Božićne praznike provedu u miru i spokojstvu sa svojim najbližima.

Predstojeća 2016. godina, svima nama, doneće još jednu društvenu obavezu, a to su lokalni izbori na kojima ćemo izabrati ljude koji će naredne četiri godine voditi našu opštinu . To će biti prilika da kroz izborni proces unapredimo sve ono što je dobro urađeno i promenimo ili ispravimo ono što nije, sa jasnim ciljem svih nas da se ovde bolje i dostojanstvenije živi.

Sa najboljim željama za Novu 2016. godinu i Božićne praznike.”

 

Jelena Drljača (poverenik OO SNP Knjaževac):

CESTITKA - Jelena Drljaca SNP

“Svojim sugrađanima poželela bih zdravlje i bezbrižan život, a u ime stranke da do njega zajedno dođemo.”

 

 

 

 

 

 

Davor Petrović (predsednik OO JS Knjaževac):

CESTITKA - Davor Petrovic JS

Srećne Novogodišnje i Božićne praznike, puno zdravlja, sreće i uspeha svim našim sugrađanima želi Opštinski odbor Jedinstvene Srbije!

Iskreno želimo da 2016. godina svima bude mnogo uspešnija, kako na ličnom tako i poslovnom planu.”

 

 

 

 

 

Miroljub Mihajlović (poverenik OO SNS Knjaževac): CESTITKA - Miroljub Mihajlovic SNS

“Dragi sugrađani opštine Knjaževac, želimo Vam da Novogodišnje i Božićne praznike provedete zdravi i srećni u krugu svojih najdražijih!

Pred nama je 2016. godina, godina lokalnih izbora u kojoj će građani imati priliku da izaberu vlast koja će privući investicije i pokrenuti privredu koja više ne može da čeka one koji o njoj godinama ne razmišljaju.

U ime opštinskog odbora Srpske napredne stranke molim sugrađane da se strpe još malo, jer dani u kojima ćemo zajedno da menjamo život Knjaževčana na bolje su veoma blizu.

Puno zdravlja, sreće, uspeha i blagostanja u 2016. godini želi Vam opštinski odbor Srpske napredne stranke.”

 

Branislav Josifović (Narodni Pokret “KNJAZ”): CESTITKA - Branislav Josifovic KNJAZ

Dragi Knjaževčani, iza nas je jedna uspešna godina sa puno rezultata. U prethodnoj godini smo optimizmom i pozitivnom energijom rešavali sve naše zajedničke probleme u ovim teškim vremenima. Knjaževac je danas grad bez ijednog dinara zaduženja, lider u razvoju poljoprivrede i turizma u našem regionu, grad koji ulaže u mlade, sport, brine o svojim socijalno ugroženim sugrađanima i jedinstven po besplatnom javnom prevozu za sve stanovnike naše opštine. Pred nama su novi izazovi, nove nade i nova očekivanja u 2016. godini. Jedino svi zajedno, okupljeni oko jedne stvari, a to je ljubav prema našem gradu, možemo sve to sprovesti u delo i imati još jednu uspešnu godinu za naš Knjaževac. U novoj 2016. godini svima vama želim zdravlje i sreću, što više beba, nove hektare voća, lični uspeh i osmeh na vašim i licima vaših najbližih. Uveren da je Knjaževac na dobrom putu u ime Narodnog Pokreta Knjaz i svoje lično ime želim vam srećnu Novu godinu i predstojeće Božićne praznike.”

 

Dragan Mančić (predsednik OO DS i predsednik SO Knjaževac): CESTITKA - Dragan mancic DS

“Dragi sugrađani, mnogo zdravlja, spokojstva i mudrih odluka u nastupajućoj 2016. godini želi vam Demokratska stranka Knjaževac.”

 

 

 

 

 

 

Vladimir Prodović (menadžer OO LDP Knjaževac): CESTITKA - Vladimir Prodovic LDP

“Svim Knjaževčankama i Knjaževčanima želimo puno zdravlja i uspeha u 2016. godini. Srećnu Novu godinu i novogodišnje praznike zeli Vam LDP Knjazevac.”

 

Ostavite komentar

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s