Čitaoci pišu: Tužba za diskriminaciju

Ivica Anđelković Đela piše:

Poštovani saborci, ratni veterani !

Napokon smo saznali sve pojedinosti oko tužbe protiv Ministarstva odbrane koje je prevarilo 200.000 rezervista i iste te ljude je diskriminisalo u odnosu na veterane iz Topličkog okruga.

VAŽI SAMO ZA PERIOD 1999 god. tj zadnji rat. Ovo je lična tužba i porodice preminulih veterana nemaju pravo tužbe, ali će imati pravo na dnevnice kad država ispravi diskriminaciju i isplati nas koje nije izmirila. Ko nema vojnu knjižicu može da izvadi potvrdu iz vojnog odseka da je učesnik rata 1999-te godine.

Najvažnije je to da nemamo nikakve troškove do okončanja procesa, advokatska kancelarija snosi troškove i naplaćuje od tuženog.

Tužba NIJE ZA RATNE DNEVNICE već za DISKRIMINACIJU i vrednost tužbe pojedinačno je 50.000 dinara. Taksa se ne plaća , troškove snosi advokatska kancelarija iz Niša kojoj se po naplati daje 10 % od sume tj. 5.000 dinara . Ovo je preduslov da bi se kasnije od države tražilo da ispravi diskriminaciju i isplati dnevnice. U mnogim gradovima se podižu tužbe, a neki su procesi potvrđeni i od apelacionog suda.

djela-dnevnice

Od dokumentacije je potrebno sledeće :

1. prva strana iz vojne knjižice sa slikom,

2. druga sa podacima,

3. strana o učešću u ratu,

4. lična karta fotokopirana ili sa čitača ako je nova,

5. takođe je potrebno na papiru A4 napisati ime, prezime, adresu i broj telefona radi lakše komunikacije sa advokatom!

Datum i mesto određujemo za koji dan da se skupimo i potpišemo punomoćje advokatskoj kancelariji . Znači sve transparentno, bez skrivenih troškova i prevara kao do sada od raznih mešetara!

Prilog: VIDEO

OSOBA ZA KONTAKT

Advertisements
 1. SABORCI ,RATNI VETERANI !!! OBAVEŠTENJE !!!!
  Od Utorka 25.oktobra dokumenta i formulare koji su vam potrebni za tužbu zbog diskriminacije ,od kopiranja do štampanja formulara ugovora i ovlašćenja, kao i čitač za lične karta sa čipom sve na jednom mestu !!! Fotokopirnica Knjižara “ ROGER “ preko puta pošte od 08 -14 h svakog radnog dana ponedeljak-petak.
  Ovde i ostavljate dokumentaciju koja je potrebna za tužbu !
  Cena kompleta dokumentacije sa kopiranjem 70,00 ( sedamdesetdinara) .
  Da se podsetimo , svi koji hoće da tuže sastanak sutra u 17 00 h Sala S:O: pored Mupa .
  Ujedno se “ Zahvaljujem“ svim takozvanim medijima u Knjaževcu za podršku u ćutanju o ratnim veteranima i njihovim problemima !!
  Jedina medijska podrška je stigla od :
  https://www.facebook.com/KnjazPRESS/?fref=ts Ujedno se zahvaljujem u ime svih redakciji portala !!
  Zahvaljujem se u ime Ratnih veterana https://www.facebook.com/opstina.knjazevac.9/?fref=ts
  koja nam je pomogla u obezbeđivanju prostora za sutrasnji sastanak .

  Sviđa mi se

 2. OBAVEŠTENJE ZA RATNE VETERANE !!
  Večeras je u sali S.O. pored mupa odrzan sastanak sa advokatima , predato je preko 100 tužbi za diskriminaciju !!!
  Izuzetno je važno da OBAVESTITE komšije , kolege ,prijatelje , da ovo nije završeno , narednih dana možete predati dokumentaciju . Nema krajnjeg datuma , MOŽETE svoju dokumentaciju kopirati u kompletu u Knjižari fotokopirnici
  “ ROGER “ preko puta pošte . sa sobomom PONETI VOJNU KNJIŽICU ili POTVRDU o učešću u ratu 1999-te godine i LIČNU KARTU , bez obzira da li je nova čipovana ili stara, Sve ostale formulare imate u Knjižari .
  KOPIJA VOJNE KNJIŽICE X3
  FORMULAR OVLAŠĆENJA X2
  KOPIJA LK. X1
  UGOVOR X1
  Pošto su nas svi oni mediji koje mi plaćamo iz budzeta ignorisali i nisu preneli ni jedno obaveštenje i nadalje moramo ovako …od usta do usta , medijski mrak na sve strane , mi u mraku , udruženja nas ne obaveštavaju o našim pravima , svi se prave ne obavešteni !!
  Zahvalnost Knjaz PRESS-u i Sasa Todorovic koji je jedini imao hrabrosti i želje da pomogne . DELITE , JAVITE SVIMA KOJE ZNATE !!!

  Sviđa mi se

 3. Obaveštenje ratnim veteranima koji su predali tužbe za DISKRIMINACIJU u Knjaževcu u knjižari „Roger“ .
  SVI PREDMETI SU PREDATI SUDU , Suđenja su raspodeljena kod svih sudija , predmeti su objedinjeni po 5 kod jednog sudije I Neko od tih 5 že biti pozvan kao tužioc sa advokatom. Pojavila se informacija da neki veterani opet negde podnose tužbu , AKO TO RADITE ONDA PRVO RASKINITE OVLAŠĆENJE KOJE STE DALI PREDHODNOM ADVOKATU ; DA se ne prave problemi sa istim predmetom 2 tužbe . Sve informacije kod mene , Isto važi i za Zaječarce koji su predavali u kopirnici preko puta Pčele u Zaječaru .
  Moja Informacija je da su Niš , BG , i ostali gradovi koji su prvostepeno dobili na sudu , sada pred kasacionim sudom jer je država tražila reviziju u nekim tačkama , maksimalno odugovlače sa procesom .

  Sviđa mi se

Ostavite komentar

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s

%d bloggers like this: