DRUGI PIŠU: DRI objavila još 4 nova izveštaja

Na sajtu Državne revizorske institucije (DRI) objavljena su četiri nova izveštaja o reviziji.

novac2

Na sajtu DRI objavljen je Izveštaj o reviziji konsolidovanih finansijskih izveštaja završnog računa budžeta i pravilnosti poslovanja Grada Novog Sada za 2014. godinu.

Objavljen je i Izveštaj o reviziji konsolidovanih finansijskih izveštaja završnog računa budžeta i pravilnosti poslovanja Opštine Knjaževac za 2014. godinu.

Objavljeni su i Izveštaj o reviziji konsolidovanih finansijskih izveštaja završnog računa budžeta i pravilnosti poslovanja Opštine Žagubica za tu godinu i Javnog komunalnog preduzeća „Parking servis“ Novi Sad za 2014. godinu.

izvor: TANJUG

PRILOG: sa sajta Državne revizorske institucije (www.dri.rs)

Izveštaj o reviziji konsolidovanih finansijskih izveštaja završnog računa budžeta i pravilnosti poslovanja Opštine Knjaževac za 2014 godinu

1 comments

  1. Ovaj izuzetno negativan i katastrofalan izvestaj DRI na 180 strana je istovremeno i ozbiljan optuzni predlog za tuzilastvo i policiju jer se radi o teskim krivicnim delima. Nenamensko trosenje budzetskih sredstava, zloupotrebe raznih vrsta i deljenje budzetskih para bez ikakvih zakonskih osnova i pokrica, osnov su ovog izvestaja. Ocekujem danasnju hitnu reakciju tuzilastava i policije jer ovoliku sramotu i bestijalnu bezprizornu pljacku budzeta od strane knjazevacke lokalne uprave skoro nismo videli. U vise navrata sam na to argumentovano ukazivao ali pravovremene reakcije drzavnih organa i regulatornih tela, do ove, nije bilo. Narodni pokret, njihovi koalicioni partneri i privesci definitivno kantar nisu imali, sto kaze nas narod. Sta li ce tek pokazati izvestaji za druge budzetske godine, mozemo da predpostavimo. Zakoni Koza Nostre bili su jedini koji su ovde primenjivani. Ocekujem i danasnju hitnu ostavku opstinske vlasti. Zivi bili pa je i docekali. Pitam se samo, sta li ce danas i kako da objavi ovu vest Knjazevacinfo, kao medijski portparol napred pomenute ekipe koji je godinama dobijao ozbiljna budzetska sredstva za propagiranje njihovih Potemkinovih sela i realno ne postojeceg „Srpskog Eldorada“.

    Sviđa mi se

Ostavite komentar